首页 > 2020年高三英语二轮复习 阅读理解提分练(七)(全国通用版)

2020年高三英语二轮复习 阅读理解提分练(七)(全国通用版)

互联网 2021-04-21 21:19:24

温馨提示:部分文件查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载不会出现此问题,请放心下载。

上一页1...5678下一页

转到第

确定上一篇:2020年高三英语二轮复习 阅读理解提分练(一)(全国通用版)下一篇:2020年高三英语二轮复习 阅读理解提分练(九)(全国通用版)下载文档版权申诉举报

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。

简介: 2020年高三英语二轮复习 阅读理解提分练(七)(全国通用版) Ⅰ.阅读理解 A “We’re counting on you and your raised hands to bid for the street art selected by the M.B.A.students and go home victoriously!” said Arnaud Oliveux at the French auction(拍卖) house Artcurial. Mr Oliveux walked theatrically across the stage and officially opened the second edition of the charity auction Street for Kids.The event is organized by 33 students who major in art management,with a focus on the international art market,at the Icart School of Arts. Over the past six months,as their final project,the fifth­year students planned their first public auction.They persuaded famous street artists and galleries to donate pieces;they drafted the communication strategy;they designed and built the exhibition space. Julien Garcia­Toudic,22,was among the students charged with collecting the donated street art.He said,“It was for charity and it would be financing children’s access to art.” Their goal was to raise money for the Musée en Herbe,whose mission(使命) is to bring art to children. Founded more than 40 years ago,the 6,400­square­foot space provides exhibit­related activities for those “between the ages of 3 and 103”. “We’re a little alien in the world of art,” said Sylvie Girardet,the museum’s director.She was a graduate in art history and archaeology(考古学) when she created the museum with two friends.At the time,she had been shocked to learn that the majority of the French population did not visit museums. “Childhood is when a lot of core(核心) values are formed,” said Ms Girardet.“If we introduced children into the world of art,then as future adults they wouldn’t have this mental block.” “Young parents who came to visit the museum when they were little now come back with their children,” Ms Girardet said.“It means they remember and they keep fond memories of their time here.” 语篇解读本文是记叙文。为了把艺术带给更多的孩子,一些正在主修艺术管理专业的学生筹办了一场拍卖会。同时,通过这一实践活动,这些学生也对艺术品市场有了更多的了解。1.What was Arnaud Oliveux doing at the beginning of the text? A.Giving a lecture. B.Selling artworks. C.Performing a play. D.Organizing an exhibit. 答案B 解析推理判断题。根据第一段中Arnaud Oliveux所说的话和第二段中的“the second edition of the charity auction Street for Kids”可推知,Arnaud Oliveux正在主持一场艺术品拍卖会。 2.What is the Musée en Herbe trying to do? A.Protect street art. B.Gain support from art schools. C.Bring art to children. D.Provide art courses for students. 答案C 解析细节理解题。根据第五段中的“the Musée en Herbe,whose mission(使命) is to bring art to children”可知答案。 3.How might Ms Girardet feel when talking about the museum? A.Cautious. B.Anxious. C.Curious. D.Proud. 答案D 解析推理判断题。根据最后一段中的“Young parents who came to visit the museum when they were little now come back with their... 更多>>

猜你喜欢

2019部编版《道德与法治》六年级上册《公民的基本权利和义务》第二课时课件部编版六年级语文上册第五单元《作文:围绕中心意思写》PPT课件部编版六年级语文上册《第四单元作文:笔尖流出的故事》PPT课件王戎不取道旁李ppt课件(部编版四年级语文上册)部编版六年级语文上册第14 课《在柏林》PPT课件部编版语文六年级上第4单元口语交际:请你支持我课件山东省日照市2020届高三1月校际联考数学试题答案部编版语文六年级上第3单元习作:让生活更美好课件部编五年级语文上册第7单元《作文:____即景》PPT课件部编版六年级语文上册第五单元《习作文例文》PPT课件2019部编版《道德与法治》五年级上册《我们神圣的国土》第1课时课件六年级上册语文好的故事PPT优质课件
免责声明:非本网注明原创的信息,皆为程序自动获取互联网,目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责;如此页面有侵犯到您的权益,请给站长发送邮件,并提供相关证明(版权证明、身份证正反面、侵权链接),站长将在收到邮件12小时内删除。